zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Winterfair bij Bosshardt

Winterfair bij Bosshardt

26 februari 2014
Van 14:00 uur tot en met 19:00 uur

De Winterfair Bij Bosshardt aan de Staringlaan in Papendrecht begint een begrip te worden. Voor de derde keer organiseert Bij Bosshardt de Winterfair. Een gezellige middag voor jong en oud.

De voorgaande jaren was de Winterfair al een groot succes. Dit jaar wordt nog groter uitgepakt. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen. Zo is de Scouting Papendrecht aanwezig met een heuse kampvuurkok en GPS tocht voor de kinderen. In de grote tent kan groot en klein terecht voor o.a. leuke kinderactiviteiten, is er een beautyhoek en kan er gesnuffeld worden tussen allerlei tweedehandspullen en boeken en nog veel meer. Onder het genot van een kopje koffie of een lekkere kop soep wordt er genoten van diverse optredens van zangers, rappers, DJ’s en natuurlijk de kinderen van Bij Bosshardt.

Lampionnenoptocht
Nieuw is dit jaar de lampionnenoptocht die door Excelsior muzikaal wordt begeleid. De lampionnenoptocht begint om 18.30 aan de Staringlaan. Kinderen kunnen die middag hun eigen lampion maken of brengen ’s avonds hun eigen lampion mee.

Na afloop is ervoor iedereen warme chocolade melk.

Om de Winterfair mogelijk te maken ondersteunen diverse lokale ondernemers en verenigingen, waaronder het Leger des Heils, Kraamzorg De Drechtstromen, Tree-trunk, Woonkracht 10, Albert Heijn, Opel Centrale Papendrecht, van Wijngaarde elektrotechniek, Van Dam verwarmingen, Vego, Profile Tyre Center, Scouting Papendrecht en Muziekvereniging Excelsior.

 

Info

Organisator:

Adres:

Bij Bosshardt

Staringlaan

Deel dit bericht met je vrienden!