zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Klinisch Geriater dhr. Groot  in het Alzheimer Café.

Klinisch Geriater dhr. Groot in het Alzheimer Café.

27 februari 2014
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Meneer Groot werkt als klinisch geriater bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht en gaat spreken over het thema “Het stellen van de diagnose”.  Wat is belangrijk als iemand de diagnose ‘dementie’ heeft gekregen? In een vraaggesprek zal de geriater o.a. vertellen over zijn werk als klinisch geriater, wat het werk van een geriater in houdt, welke ziektebeelden hij ziet en met welke disciplines er wordt samengewerkt. Ook zal ter sprake komen hoe de diagnose ‘dementie’ wordt gesteld en welke behandelmogelijkheden er zijn. 

 
Na zijn inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.
 
Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.
 
Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, . De avond begint om 19.30 uur (de zaal is open om 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, tel. 6154741.

Info

Organisator:

Adres:

Alzheimer Café

Restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6

Deel dit bericht met je vrienden!