zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Kunst en cultuur van Turkije

Kunst en cultuur van Turkije

17 maart 2014
Van maandag 17 maart 2014 tot en met maandag 31 maart 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

In 3 maandagavonden ontdekt men bij Volksuniversiteit Papendrecht in woord en beeld hoe de grootse geschiedenis van Turkije zich weerspiegelt in de kunst en religieuze cultuur van dit land. Vanaf de vroegste oudheid hebben zich mensen gevestigd in wat nu de Republiek Turkije heet. De belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van Turkije worden tijdens deze cursus besproken. Men leert vanaf de prehistorie tot aan het ontstaan van het moderne Turkije alles over de kunst en cultuur van dit prachtige land.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!