maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

politieke partijen buigen zich over verkiezingsuitslag

Politieke partijen buigen zich over verkiezingsuitslag

21 maart 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vrijdag 21 maart 2014 vanaf 20.00 uur komen de politieke partijen bijeen in de raadzaal van het gemeentehuis. Per partij zijn twee vertegenwoordigers aanwezig om de verkiezingsuitslag te bespreken en om kort vooruit te blikken naar de komende vier jaar en de vorming van een nieuw college.

Voor de goede orde: het is geen raadsvergadering, dus er worden geen beslissingen genomen, maar de bijeenkomst is wel openbaar. Aanwezigen op de publieke tribune krijgen ook de gelegenheid vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen.

Burgemeester C.J.M. de Bruin nodigt iedere belangstellende van harte uit deze frisse start van een nieuwe bestuursperiode bij te wonen. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente

Gemeentehuis

Deel dit bericht met je vrienden!