zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Officiële opening minipupillenveld

Officiële opening minipupillenveld

22 maart 2014
Van 12:00 uur tot en met 00:00 uur

In het najaar van vorig jaar is het miniveld, inmiddels omgedoopt in het “Cees van Swieten Veld”, genoemd naar ons overleden Lid van Verdienste en de oprichter van voormalig hoofdsponsor Esbi.

Op zaterdagmiddag 22 maart vindt vanaf 12 uur de openingsplechtigheid van het minipupillenveld plaats, waarbij iedereen welkom is. Alle sponsors, de wethouder van sport Kees Koppenol en burgemeester De Bruin hebben een officiële uitnodiging ontvangen. Na een introductie van de initiatiefnemers Mehmet Ipekten en Stephan Thuss en een toespraak van Bram Blom, de voorzitter van
VV Papendrecht, zullen de familie Van Swieten en Bram Blom rond 12.40 uur het Cees van Swieten Court officieel openen middels het doorknippen van het lint en het oplaten van ballonnen. Daarna spelen de minipupillen op het versierde veld een oefenduel tegen de mini’s van Wieldrecht.

 

Info

Organisator:

Adres:

VV Papendrecht

VV Papendrecht

Deel dit bericht met je vrienden!