zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Workshops Gezondheid en Verzorging (1)

Workshops Gezondheid en Verzorging (1)

25 maart 2014


In het kader van gezondheid en verzorging organiseert Volksuniversiteit Papendrecht de komende weken 3 workshops. Op dinsdagavond 25 maart start de workshop EHBO met kruiden. Tijdens deze les leert men het een en ander over een aantal zogenaamde EHBO-kruiden en hun toepassingsmogelijkheden.
Op vrijdagochtend 11 april vertelt voedingsdeskundige Francis Vlot  over de invloed van voedsel en levensstijl op de hormoonbalans. Men leert hoe een evenwichtige hormoonspiegel kan worden bereikt waardoor men beter op gewicht kan komen.
Tenslotte is er op donderdagavond 24 april een workshop waar de mogelijkheid wordt geboden om zelf zalf en medicinale olie te maken.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!