zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Doe de gratis vatencheck bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel

Doe de gratis vatencheck bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel

28 maart 2014


Eind maart kunnen mensen in diverse Rivas Leef&-gezondheidswinkels terecht voor een gratis vatencheck. Professionals van Livit Orthopedie voeren een beenmeting uit, zodat meteen duidelijk is hoe de doorbloeding in de benen is. De bezoeker krijgt indien nodig een doorverwijzing naar de huisarts.

Zware, vermoeide of rusteloze benen? Een slechte doorbloeding kan één van de oorzaken zijn. Met de vatencheck controleert een professional snel en pijnloos de doorbloeding in de benen. De meting zelf neemt slechts enkele minuten in beslag. Bezoekers krijgen direct de uitslag mee, met een gericht advies van de professional.

Data, locaties en afspraak
De gratis vatencheck vindt plaats op verschillende data in de volgende Rivas Leef&-gezondheidswinkels:
maandag 24 maart: Gorinchem (Beatrixziekenhuis), Banneweg 57;
dinsdag 25 maart: Leerdam (Gezondheidsplein Lingesteyn), Lingesteynplantsoen 3;
woensdag 26 maart: Dordrecht (Gezondheidsboulevard), Albert Schweitzerplaats 33;
vrijdag 28 maart: Papendrecht (De Markt), Markt 24;
maandag 31 maart: Nieuwegein (St. Antonius Ziekenhuis), Koekoekslaan 1.

De vatencheck vindt plaats op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Livit Orthopedie via (088) 245 20 00.

Meer informatie
De Rivas Leef&-gezondheidswinkels hebben een uitgebreid aanbod van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen; om te lenen, te huren en te kopen. Kijk voor de openingstijden en adresgegevens van alle winkels op www.rivas.nl. Online bestellen is ook mogelijk in de webwinkel: www.rivasgezondheidswinkel.nl. Voor de vatencheck werkt Rivas samen met Livit Orthopedie, de grootste leverancier van orthopedische hulpmiddelen in Nederland.

Info

Organisator:

Adres:

Rivas Zorggroep

Markt 24

Deel dit bericht met je vrienden!