zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Kids Op koP: Beurs voor Kind en Ouders!

Kids Op koP: Beurs voor Kind en Ouders!

29 maart 2014
Van 13:30 uur tot en met 17:30 uur

Een beurs voor Kinderen en Ouders uit Papendrecht eo.Tijdens deze beurs zullen kleine ondernemers uit Papendrecht zich presenteren dmv kraampjes, knutselactiviteiten en workshops. Terwijl u als ouder kennis kan maken met de ondernemers en hun producten/diensten/activiteiten kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen, knutselen of deelnemen aan een van de workshops. Dit alles wordt gratis aangeboden door de KOP-ondernemers.Kijk voor meer informatie op www.kop-papendrecht.nl.Hier kunt u zich vanaf 1 maart 2014 ook opgeven voor een van de workshops.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

KOP-Papendrecht

Sporthal De Laagt, Douwes Dekkerlaan, Papendrecht

0643127335

info@kop-papendrecht.nl www.kop-papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!