zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Piratenconcert bij Excelsior Papendrecht

Piratenconcert bij Excelsior Papendrecht

29 maart 2014
Van 16:00 uur tot en met 17:30 uur
Op zaterdagmiddag 29 maart as. wordt door leerlingen van Muziekvereniging Excelsior Papendrecht een concert georganiseerd met als thema ‘Piraten’. Zowel de leerlingen van het SMS-Orkest (Starten Met Samenspel) als van de Junior Slagwerkgroep zullen hun beste beentje voor zetten.

Het concert is hoofdzakelijk bedoeld voor kinderen, waarbij ook vriendjes en vriendinnetjes maar zeker ook ouders en andere belangstellenden van harte welkom zijn. Er zal voor kinderen bij binnenkomst wat vertier zijn en er is een kraam waar 2e hands speelgoed en kinderboeken te koop zijn. De muzikanten zullen als piraat verkleed zijn en ook de zaal zal in piratenstijl zijn. Jonge luisteraars mogen verkleed komen maar dat is geen verplichting.

Het concert is gratis toegankelijk en vindt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior, Rembrandtlaan 206 in Papendrecht (ingang via schoolpleinzijde). De zaal is open vanaf 16:00 uur, het concert vangt om 16:30 uur aan en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Gedurende de korte pauze is er koffie, thee en limonade te koop in de gezellige kantine.

Deel dit bericht met je vrienden!