maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Bethelehemkerk organiseert in juli en augustus wekelijkse koffieochtenden.

Bethelehemkerk organiseert in juli en augustus wekelijkse koffieochtenden.

01 augustus 2014
Van vrijdag 01 augustus 2014 tot en met vrijdag 29 augustus 2014
Van 09:45 uur tot en met 00:00 uur

Zomerkoffie: Koffie en ontmoeting voor jong en oud.

Deze zomer organiseert de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wekelijks koffieochtenden. Onder de naam Zomerkoffie is iedereen die de zomer doorbrengt in Papendrecht welkom voor een gezellige ontmoeting.

Jong en oud kunnen tussen 9.45 en 12.00 uur binnenlopen. De gehele ochtend staat de koffie klaar voor iedereen die in deze stille zomermaanden anderen wil ontmoeten. De Zomerkoffie wordt in de hele maand juli iedere woensdag georganiseerd en vanaf 1 augustus iedere vrijdag. Naast koffie en iets lekkers zijn er ook tijdschriften en spelletjes en er is ruimte voor een luisterend oor. De ontmoeting met elkaar staat centraal.

Initiatiefnemers ds. Thea Bouwman en Klarinne Labooy hopen dat steeds meer mensen uit Papendrecht de ochtenden bezoeken. “Iedereen is welkom. Voor de kinderen zorgen we voor voldoende speelgoed en ouderen ontmoeten vaak bekenden uit het dorp. De zomermaanden zijn voor veel mensen veel stiller dan andere maanden. Met een open deur en verse koffie en thee proberen we daar in ieder geval één ochtend per week verandering in te brengen. Iedereen is van harte welkom even binnen te lopen”.

De zomerkoffie wordt vanaf 09.45 uur geschonken op de woensdagen 2, 9, 16 en 23 juli en de vrijdagen 1, 8, 15, 22 en 29 augustus in de Bethlehemkerk (Van der Palmstraat 1) te Papendrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'

Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!