maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven en slechthorenden

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven en slechthorenden

04 september 2014
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Donderdag 4 september om 14.00 uur organiseert BWI en Stichting Plotsdoven weer een ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden in de grote zaal, P.S. Gerbrandystraat 31. Gastspreker is Serrie Kamerling, opbouwwerker ten behoeve van het project ‘Doventhuisgemeente’ van de Protestantse Kerk. Een project dat gericht is op versterking van de positie en deelname van dove en slechthorende mensen in bestaande kerken. Deels door onderzoek en deels door mensen te steunen die daaraan willen werken of nieuwe kerkvormen willen ontwikkelen.

Het is niet de bedoeling u ergens van te overtuigen, maar juist om van een ander te leren. Daarnaast kunt u uw vragen en ervaringen delen met een ervaringsdeskundige van de stichting Plotsdoven en slechthorenden. U en ook uw partner zijn van harte welkom (tevens indien u niet woonachtig bent in Papendrecht). De toegang is gratis. Voor inlichtingen kunt u op werkdagen contact opnemen Pauline van der Kraan, BWI op telefoonnummer: 078- 6154741 of per email:  info@bwi-papendrecht.nl
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

bwi@swopapendrecht.nl www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!