maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Opening kinderboerderij  de Papenhoeve

Opening kinderboerderij de Papenhoeve

06 september 2014
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag opent wethouder Koppenol officieel de nieuwe kinderboerderij de Papenhoeve. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is iedereen van harte welkom. Er is veel te doen voor jong en oud. Uiteraard kun je kennismaken met alle dieren en spelen op de nieuwe kinderboerderij.

Bij de ingang krijg je gratis een strippenkaart die o.a. goed is voor een suikerspin,popcorn en deelname aan een puzzeltocht. Om 15.50 uur wordt de winnaar van de puzzeltocht bekend gemaakt. Van alles te doen. Er is een springkussen, een grabbelton en je kunt je laten portretteren door een cartoonist.

Tegen inlevering van je eigen schoenen kan je op klompen lopen op de kinderboerderij, ook komt er een clown die dierenvormen maakt van ballonen en kun je een ritje maken met de huifkar. Voor versnaperingen is ook gezorgd en de keuken is open om wat te drinken en te eten!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting kinderboerderij de Papenhoeve

Admiraal de Ruyterweg 1A

http://www.kinderboerderijpapenhoeve.nl
Deel dit bericht met je vrienden!