dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

High Tea + dansactiviteit voor kinderen

High Tea + dansactiviteit voor kinderen

01 oktober 2014
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

De kinderboekenweek wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd bij de Bibliotheek AanZet. Het thema is dit keer FEEST! en het is dubbel feest omdat de Kinderboekenweek 60 jaar bestaat. De bibliotheek viert dit van 1 t/m 11 oktober in verschillende vestigingen met spelletjesmiddagen, sportieve feestcircuits, een feestelijke High Tea en nog veel meer. Ook in bibliotheek Papendrecht zijn er feestelijke activiteiten. Om het feestje nog groter te maken, is inschrijving voor een lidmaatschap voor de jeugd gratis en ontvangen kinderen een feestpakket. Voor nieuwe leden van de bibliotheek die 18 jaar en ouder zijn, ligt een feestelijke verrassing klaar! Alle activiteiten zijn gratis. Wel is het bij een aantal activiteiten nodig om je van tevoren aan te melden.


Programma bibliotheek Papendrecht

Feestelijke High Tea
Hou je vast want Theetante komt en Tante weet echt alles van gezonde High Tea’s. Eerst word je versierd met een hoed of een strik of iets anders feestelijks. Aan de goedgevulde theetafel kan je daarna onder gezellig gebabbel genieten van gezonde knabbeltjes en drankjes. Tijdens de High Tea dragen we gedichtjes voor, lezen wij voor en misschien maken we samen wel een feestgedicht. Kortom een sensatie voor de zintuigen.

Datum:    woensdag 1 oktober
Tijd:        14.00 – 16.00 uur
Locatie:    bibliotheek Papendrecht, Markt 2
Leeftijd:    6 – 12 jaar
Aanmelden:    www.debibliotheekaanzet.nl


Dansactiviteit – i.s.m. Dienst Gezondheid & Jeugd en dansstudio Bounce
Waar feest is, wordt gedanst. Tijden deze workshop leer je eenvoudige doch vrolijke dansjes, zodat het niet anders kan dan dat je met een feestelijk gevoel naar huis gaat. Een dansworkshop voor kinderen en ouders(s).

Datum:    woensdag 1 oktober
Tijd:        14.00 – 14.30 uur en 15.30 – 16.00 uur
Locatie:    bibliotheek Papendrecht, Markt 2
Leeftijd:    4 - 12 jaar + begeleider(s)
Aanmelden:    vrije inloop

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek AanZet

In de bibliotheek aan de Markt 2

615 00 17

www.bibliotheekzhzo.nl
Deel dit bericht met je vrienden!