dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Overhandiging eerste exemplaar van de Bijbel in Gewone Taal

Overhandiging eerste exemplaar van de Bijbel in Gewone Taal

01 oktober 2014
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Overhandiging eerste exemplaar van de Bijbel in Gewone Taal aan burgemeester de Bruin op 1 okt om 17.00 bij Sjaloom, Veerpromenade 18
In oktober bestaat Sjaloom 15 jaar.
 
Op 1 oktober komt de Bijbel in Gewone Taal (BGT) uit.
Het allereerste exemplaar wordt op die dag aan koning Willem- Alexander uitgereikt.
Ook bij Sjaloom is het die dag feest. We hebben onze burgemeester bereid gevonden om in onze winkel langs te komen en ons eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Ook zal hij, naast enkele andere personen, een stuk uit de BGT voorlezen.
                
Het programma begint op woensdag 1 oktober om 17.00 in onze winkel aan de Veerpromenade 18. Vanaf 18.00 mogen we beginnen met de verkoop.
De winkel blijft daar speciaal langer voor open. U krijgt uitgebreid de gelegenheid om een stuk te lezen in de Bijbel of om u voor te laten lezen. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.
Heeft u een favoriet gedeelte in de Bijbel waarvan u wel eens zou willen horen hoe dat in de BGT staat? Laat het ons weten en wellicht kunnen we dat stuk voor laten lezen. Of wilt u zelf een stuk voorlezen? Ook dat is mogelijk.
De BGT kunt u nu alvast bestellen. Hij is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar. Een huisbijbel en een kleiner exemplaar. Verder is er ook nog een boekje gemaakt over hoe deze vertaling tot stand is gekomen en er is een scheurkalender voor 2015.
Bij de aanschaf van een huisbijbel is de scheurkalender slechts € 5,00! Let op. De scheurkalender is nu al uitverkocht bij de uitgever. Dus Op=Op
 
Verder is er nog meer feest in oktober. Het is dan de christelijke kinderboekenmaand! Dit jaar met het feestelijke thema: In de wolken. Er zijn 3 boeken met een actieprijs verkrijgbaar voor verschillende leeftijdscategorieën en een speciale actie-cd welke allemaal op hetzelfde thema, in de wolken, gebaseerd zijn.
Op D.V. woensdag 15 oktober is er een leuke middag voor de kinderen in Sjaloom. We hebben een speciale gast die voor komt lezen, er zijn lekkere cakejes en limonade en er kan naar hartelust geknutseld worden. Ook zijn er prijsjes te winnen voor de kinderen. Het programma duurt van 14.00-15.30.

Info

Organisator:

Adres:

Christelijke Boekhandel Sjaloom

Veerpromenade 18

Deel dit bericht met je vrienden!