vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Lezing ‘Positief Opvoeden’ in Jeugdcentrum Interval

Lezing ‘Positief Opvoeden’ in Jeugdcentrum Interval

08 oktober 2014
Van 19:15 uur tot en met 21:30 uur

Woensdagavond 8 oktober 2014 is er in Jeugdcentrum Interval de gratis lezing ‘Positief Opvoeden’. De lezing is door het Centrum voor Jeugd en Gezin georganiseerd (CJG) in het kader van de Week van de Opvoeding. De avond is bedoeld voor ouders/verzorgers met kinderen op de basisschool.

Opvoeden kan soms een flinke uitdaging zijn. Tips kunnen het makkelijker en leuker maken. Tijdens de avond krijgt u informatie van Saskia de Ridder, kinder- en jeugdpsycholoog en moeder van vijf kinderen. Punten die Saskia deze avond centraal stelt, zijn:
Minder straffen en meer belonen. Kan dat?
Omgaan met emoties van je kind(eren)
Je eigen emoties, hoe blijf je die de baas?
Effectief complimenteren en positief benaderen van kinderen
Aanmelden?
Aanmelden voor de gratis avond is verplicht, u kunt zich hier aanmelden. Na aanmelding bent u van harte welkom in Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a in Papendrecht. De avond duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur (vanaf 19.15 uur inloop, met koffie/thee).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Frank de Boer

Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a

770 81 65

f.dboer@papendrecht.nl www.intervalpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!