vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Bijeenkomst over veranderend gedrag van pubers

Bijeenkomst over veranderend gedrag van pubers

09 oktober 2014
Van 19:15 uur tot en met 22:00 uur

Donderdagavond 9 oktober houden de gemeente Papendrecht, het Centrum voor Jeugd en Gezin en de Dienst Gezondheid & Jeugd (voormalige GGD) op CSG De Lage Waard een bijeenkomst over onder andere het experimenteergedrag van pubers. De gratis bijeenkomst is bedoeld voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 11 tot en met 13 jaar.
 
In de puberteit zoekt een puber grenzen op, bijvoorbeeld als het gaat om roken, drinken en blowen. Ouders vragen zich vaak wat normaal gedrag is van hun puber, en hoe het staat met de seksuele ontwikkeling. Deze onderwerpen komen dan ook tijdens de bijeenkomst aan bod. Wethouder Joke Reuwer- Verheij opent en sluit de avond.

De bijeenkomst
De avond in CSG De Lage Waard aan de Burgemeester Keijzerweg 5 duurt van 19.15 uur tot 22.00 uur (vanaf 18.45 uur inloop met koffie/thee). Het programma begint met een workshop over genotmiddelen en een keuzeworkshop over emotionele ontwikkeling of seksuele ontwikkeling. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een alcoholvrije cocktail.

Aanmelden?
Aanmelden voor de gratis bijeenkomst is gewenst en kan via mevrouw Haye van de Dienst Gezondheid & Jeugd per e-mail of via tel. 078-7703356 (maandag/woensdag/donderdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur). De plaatsen voor deelname zijn beperkt. Schrijft u zich dus tijdig in.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente e.a.

CSG De Lage Waard aan de Burgemeester Keijzerweg 5

Deel dit bericht met je vrienden!