vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Highlights Messiah by G.F. Händel

Highlights Messiah by G.F. Händel

24 oktober 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Golden Circle Ensemble / Begeleider: Andre de Jager / Dirigent: John Bakker

Het Golden Circle Ensemble is opgericht door de bevlogen dirigent John Bakker.

In de “The American Protestant Church of The Hague” vinden al enkele jaren iedere 2e zaterdag van de maand ‘s-middags concerten plaats. Deze concerten worden gegeven door jonge solisten. Vaak zijn dit net afgestudeerden van het Koninklijk Conservatorium.  John Bakker is door deze concerten op het idee gekomen om de jonge musici te vragen een ensemble te vormen. De goede samenwerking tussen John en de zangers/zangeressen heeft ertoe geleid dat er mooi ensemble is ontstaan

De zangers van wel 5 verschillende nationaliteiten vormen hier één geheel. Het doel van de dirigent en het ensemble is “oude”  muziek voor een breed publiek toegankelijker te maken. Samen met de vaste begeleider de organist Andre de Jager verzorgen zij een sprankelende muzikale avond.

Het Golden Circle Ensemble zal in samenwerking met John Bakker en André de Jager verschillende “Highlights” uit de Messiah ten gehore brengen. Het programma bestaat uit enkele mooie koorwerken afgewisseld met meerdere solo’s.

Het hele concert zal ongeveer 75 minuten duren.

Het concert wordt vrijdag 24 oktober gehouden in de Bethelehemkerk, Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. De aanvangstijd is 20.00 uur en u bent welkom vanaf 19.30 uur

De toegangsprijs voor deze concerten is € 10,00

Uitgebreidere informatie kunt u vinden op de website www.goldencirclesmp.nl via de site is het ook mogelijk om kaarten te reserveren.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'

Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!