vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Optreden 'Frank and the Club'

Optreden 'Frank and the Club'

30 oktober 2014
Van 22:30 uur tot en met 00:00 uur

Vorig jaar maakte de band Frank and the Club een geslaagde doorstart. Vanaf september 2013 deed de band een aantal succesvolle optredens in de regio. Met de komst van gitarist Eric vd Burgh heeft de band nu een vaste line-up ;
Frank de Boer ; zang, gitaar
Rob Braams ; zang, gitaar, mondharmonica
Eric vd Burgh ; gitaar, zang
Hans Visser ; basgitaar, contrabas
Ruben Gouman ; drums, percussie

Frank and the Club gaat vanaf maart weer optreden met een gedeeltelijk nieuw programma. Dit programma bestaat uit een acoustic set, een rockset en een grooveset . Voor elk optreden en gelegenheid kan dus een passend programma gemaakt worden. De komende maanden staan de volgende optredens op het programma ;

 

Deel dit bericht met je vrienden!