maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Middag voor mantelzorgers

Middag voor mantelzorgers

11 november 2014
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Ontspannen middag voor mantelzorgers in Papendrecht

Vandaag is het de ‘Dag van de Mantelzorg’. Op deze dag worden mantelzorgers op verschillende plaatsen in Nederland in het zonnetje gezet. Ook in Papendrecht laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan. ‘De wijk in regie’, een samenwerkingsverband tussen BWI Papendrecht, Zorggroep Rivas, Stichting Waardeburgh en de afdeling Mantelzorg van MEE Drechtsteden, nodigt alle (toekomstige) mantelzorgers van Papendrecht uit voor een ontspannen middag.

Mantelzorgers zijn familieleden, buren, vrienden of kennissen die zorg dragen voor iemand die niet meer alles zelf kan doen. De zorg kan variëren van boodschappen doen of er even samen op uit gaan tot hulp in het huishouden of de verzorging.

In Residence Gerbrandy zullen op dinsdag 11 november verschillende activiteiten plaatsvinden. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt, maar er is voor elk wat wils. Tevens is er de gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten. De middag begint om 14.00 uur, vanaf 13.30 uur ontvangen wij u met een kopje koffie of thee. Rond 16.00 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. Alle deelnemers ontvangen een kleine attentie. De entree is gratis!

Aanmelden is noodzakelijk bij Steunpunt Mantelzorg BWI Papendrecht, telefoonnummer: 078 - 615 47 41 of via email: mantelzorg@bwi-papendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Dienstencentrum Gerbrandystraat 31

615 47 41

mantelzorg@bwi-papendrecht.nl www.bwi-papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!