Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Santa Run'
13dec 2014

Santa Run

Zaterdag 13 december 2014 vanaf 14:00 uur.

Ren of loop mee voor de kinderen van de voedselbank.

Op Zaterdag 13 december om 14.00 uur kun je weer meedoen aan de Santa Run. Het parcours is 3 kilometer lang. Rennen mag maar lopen is ook prima. Vorig jaar zorgden de meer dan 500 deelnemers in kerstmanpak voor een spectaculair gebeuren.  De organisatie  wil dat aantal dit jaar overtreffen zodat ze nog meer kinderen van de voedselbank een leuk dagje uit kunnen bezorgen in de kerstvakantie.

Vanaf 12:00 uur is er een groot feest en warming-up op de markt  met Deejay Vivado. De start van de Santa Run is om 14:00 uur. Onderweg wordt er gezorgd voor een verfrissing met versnapering en na afloop is er een afterparty met gratis pizzapunt en glühwein of chocomel bij Il Mercato.

Inschrijven kan via website: www.papendrecht.rotarysantarun.nl. De kerstmanpakken kosten €12,50 en deelnemers mogen het pak uiteraard houden.

Samen met het kerstmannenpak ontvangen deelnemers kortingsbonnen. Zo kan men het pak  ‘terugverdienen’ door kortingsbonnen in te leveren bij diverse Papendrechtse winkeliers.

Kinderen kunnen hun pak laten sponsoren door ouders, opa, oma, tante, oom, buurvrouw, enz. Heb je minimaal €12,50 aan sponsorgeld binnen gehaald dan krijg je een pak. Pakken en extra sponsorkaarten kunnen worden afgehaald bij: Voogt Tweewielers (Wilgendonk) MCD (Oostpolder) Zipp mode (De Meent).

Je kunt je ook inschrijven als groep en de grootste groep deelnemers krijgt een prijs. Dus doe mee met je klas, vriendengroep, club, buren, vereniging, enzovoorts.

De organisatie is in handen van Rotary Club Papendrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Papendrecht
Organisator: Rotary Club Papendrecht


Deel dit bericht met je vrienden!