Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sfeervolle kerstmarkt in De Wieken'
13dec 2014

Sfeervolle kerstmarkt in De Wieken

Zaterdag 13 december 2014, van 11:00 uur tot 16:00 uur.

In verpleeghuis De Wieken staat zaterdag 13 december alles in het teken van Kerst. Op deze dag vindt van 11.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Bezoekers kunnen op deze Rivas-locatie diverse (cadeau)artikelen kopen of van de kerstsfeer genieten met een hapje en een drankje.  

Kraampjes en activiteiten
De kerstmarkt bestaat ook dit jaar weer uit kraampjes met een divers aanbod. ‘Bezoekers kunnen hier veelal zelfgemaakte cadeauartikelen kopen’, vertelt Wies van den Broek, activiteitenbegeleider bij De Wieken. ‘Daarnaast zijn er boeken en huisgemaakte lekkernijen te koop om mee te nemen. Voor wie liever op de markt geniet van iets lekkers, bakken we ter plekke verse oliebollen. Of bezoekers kunnen bij één van de kerstdames warme glühwein krijgen.’

Bezoekers kunnen op de kerstmarkt ook hun eindejaarsgeluk beproeven. Wies: ‘Ze maken kans op leuke prijzen bij het ‘kerstbaltrekken’. En voor de jongste bezoekers is er een grabbelton met allerlei cadeautjes.’ Een klein dameskoor zal onder begeleiding van Jan Zweep van 13.30 tot 15.30 uur zorgen voor muzikaal entertainment.

Voor bewoners
De kerstmarkt is mede mogelijk gemaakt door het cliëntenoverleg van De Wieken. Het is namelijk een mooie gelegenheid om bewoners, familieleden en mensen uit de omgeving samen te brengen. Daarom wordt de opbrengst van de markt ook weer gebruikt voor de organisatie van activiteiten voor bewoners.

Informatie
Bezoekers voor de kerstmarkt zijn van harte welkom van 11.00 uur tot 16.00 uur in verpleeghuis De Wieken aan Noordhoek 20 in Papendrecht. Toegang is gratis.

 

Contactinformatie:
Locatie: De Wieken
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!