Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cursus Bewust bevallen'
22dec 2014

Cursus Bewust bevallen

Maandag 22 december 2014 vanaf 20:30 uur.

Rivas Zorggroep gaat op maandag 22 december 2014 in Papendrecht weer van start met de cursus Bewust bevallen. Aanstaande moeders die minimaal 23 weken zwanger zijn, kunnen hieraan deelnemen. Tijdens de cursus leren deelnemers meer over de veranderingen in hun lichaam tijdens de zwangerschap en krijgen ze handvatten om zich goed voor te bereiden op de bevalling.

Oefeningen
Een fysiotherapeut of oefentherapeut begeleidt de deelnemers tijdens de cursus Bewust bevallen. Deelnemers krijgen oefeningen voor de bekkenbodemspieren, maar ook voor ademhaling en ontspanning. Deze kunnen ze inzetten voor, tijdens en na de bevalling.
De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van één uur. Bij twee hiervan is er ook een rol voor de partner. Acht bijeenkomsten vinden voor en één bijeenkomst vindt na de bevalling plaats. Daarom is het belangrijk dat deelnemers ongeveer in dezelfde fase van de zwangerschap zitten.

Aanmelden en kosten
De eerste cursusbijeenkomst vindt plaats op maandag 22 december 2014 van 20.30 uur tot 21.30 uur aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. Vanaf les 2 zal de les starten om 19.30 uur. Deelnemen aan de cursus Bewust Bevallen is mogelijk bij een zwangerschap van minimaal 23 weken en na aanmelding via Rivas Zorglijn 0900-8440 of www.rivas.nl.

De kosten voor deelname bedragen € 143,- per persoon. Rivas-pashouders of kraamzorgcliënten van Rivas ontvangen 10% korting. Deelnemers die een Voordeelpas én kraamzorg van Rivas hebben, ontvangen 20% korting. Afhankelijk van de zorgverzekering wordt een gedeelte van deze kosten vergoed.

Contactinformatie:
Locatie: Seringenstraat 16
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!