Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Wintercircus Martin Hanson: Griezelig Goed!

Wintercircus Martin Hanson: Griezelig Goed!

04 januari 2015
Van 13:00 uur tot en met 15:30 uur

Internationale topartiesten vliegen metershoog door de lucht, zijn super lenig, knotsgek komisch en balanceren als de beste. Alles is onderdeel van een spannend verhaal. Want in Hotel chez Nico spookt het. De gasten hebben het eerst niet in de gaten en vertonen hun kunsten alsof er niets aan de hand is. Maar dan slaat de klok twaalf… uit alle hoeken en gaten komen ze... de geesten van het Wintercircus. Ze jagen de gasten de stuipen op het lijf. Hoe dit afloopt? Dat zie je op zondag 4 januari om 13.00 en 16.15 uur in Griezelig Goed! in Theater De Willem.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!