Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Commissie Ruimte Vergadering over Rivierendriesprong

Commissie Ruimte Vergadering over Rivierendriesprong

07 januari 2015
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

Van het P.O.R. ontvingen we de volgende uitnodiging:

"Het puinbreken is inmiddels vergund, U heeft het ongetwijfeld gemerkt. Klachten hierover kunnen nog steeds gemeld worden bij OZHZ:  0888 333 555 doorkiesnr.: 1.

Dit is een uitnodiging aan U om op 7 januari een Commissie Ruimte vergadering bij te wonen op het Stadhuis te Papendrecht.

Deze keer wordt het echt spannend, er wordt een presentaties gehouden door het OP welke gestaafd is op feiten; de landsadvocaat van de gemeente zal aanwezig zijn en hoogstwaarschijnlijk beweren dat het allemaal wel legaal is en wel kan.

U kunt ervan op aan dat u eindelijk de antwoorden te horen krijgt waar u en wij al zo lang op wachten, en op de vragen die de afgelopen maanden vanuit  de politiek aan het College zijn gesteld. Spendeer er alstublieft weer een avond aan om te laten zien dat u ZEER VERONTWAARDIGD bent dat de Gemeente u niet alleen stof laat eten, maar nu ook Asbest laat inademen.

Er zal ook inspreekrecht zijn van de kant van de omwonenden, daar kunt u zich voor aanmelden op onderstaand emailadres

U beseft het misschien niet, maar de afgelopen jaren kwam er per jaar vanaf het bedrijf de R3S 46 tot 264 TON stof de dijk overwaaien en zeer waarschijnlijk heeft er al die tijd astbest tussen gezetten Over de eventuele gevolgen wilt u waarschijnlijk – net zo min als wij – serieus nadenken....... het bedrijf breekt, zoals het zelf bekend heeft gemaakt, al sinds 2004, en dat werd oogluikend toegestaan door de gemeente.

Zoals het POR al aangaf: Wij gaan net zolang door met actievoeren totdat het Bestuur van deze gemeente tot bezinning is gebracht.

Laat dus alstublieft op 7 januari de TV voor wat hij is en kom naar het stadhuis.
Let wel:  door NIET te komen, geeft U aan dat U het met deze praktijken eens bent!

Dank UZELF voor uw inzet."

Katja Lobensteijn  
Platform Overlast Rivierendriesprong

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente

Markt 22

Deel dit bericht met je vrienden!