Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior Papendrecht geeft Nieuwjaarsconcert

Excelsior Papendrecht geeft Nieuwjaarsconcert

10 januari 2015
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Excelsior Papendrecht geeft Nieuwjaarsconcert in Theater De Willem

Traditiegetrouw verzorgt het orkest van Excelsior het Papendrechtse Nieuwjaarsconcert, in Theater De Willem op zaterdagavond 10 januari as. om 20.15 uur. Het orkest o.l.v. Ruud Welle zal tesamen met de talentvolle zangeressen Deborah Cachet en Eline Welle een stijlvol concert verzorgen met een veelzijdig repertoire van diverse stijlen en componisten.

Entreebewijzen à Euro 10,- zijn in Papendrecht verkrijgbaar bij Primera op Winkelcentrum De Meent, C1000 in de Westpolder en Good Luck Gifts & Cards op de Wilgendonk. Ook is het mogelijk kaarten te reserveren via info@excelsiorpapendrecht.nl. Vanaf 05-januari as. zijn kaartjes ook weer verkrijgbaar bij Theater De Willem (tel. 078- 615 82 26).


Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Excelsior Papendrecht

Van der Palmstraat 4

078-641 14 21

reserveren@theaterdewillem.nl www.theaterdewillem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!