Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Taalstrijd

Taalstrijd

14 januari 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Taalstrijd in Papendrecht barst weer los

De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdag 14 januari 2015 voor de vierde keer de Papendrechtse Taalstrijd. De bibliotheek aan de Markt vormt die avond weer het decor van een heuse taalstrijd. Teams van drie personen bestrijden elkaar op een aantal onderdelen die te maken hebben met de Nederlandse taal. Spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal passeren de revue.

Mensen kunnen zich individueel of als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) te bereiken op telefoonnummer 7706308 of per e-mail. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de Drechtsteden die ouder zijn dan 18 jaar. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst op de avond zelf. U kunt zich tot 3 januari 2015 inschrijven.

Bent u op zoek naar een gezellige en ook leerzame activiteit? Kom dan op 14 januari alleen of met je vriend(inn)en, je collega’s of mensen die je kent van de vereniging naar de bibliotheek aan de Markt in Papendrecht. De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Wie wint de wisselbokaal van de Papendrechtse Taalstrijd, die de vorige keer werd veroverd door Bianca Nederlof?

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Stichting Culturele Raad

Bibliotheek op de Markt

w.vdhoeven@papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!