Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Tuinvogeltelling 2015

Tuinvogeltelling 2015

17 januari 2015
Van zaterdag 17 januari 2015 tot en met zondag 18 januari 2015
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Ook deze winter organiseert de Vogelbescherming een Nationale Tuinvogeltelling. Iedereen kan meedoen door op 17 of 18 januari een half uur lang alle vogels in zijn tuin te tellen en deze door te geven via de app Tuinvogels of via de website www.tuinvogeltelling.nl
Iedereen kan thuis tellen, maar ook dit jaar kan er weer geteld worden bij de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA). Voor kinderen en ouders is er gelegenheid om te komen tellen bij het Streeknatuurcentrum van de NVWA. In de tuin is een vogelvoederplaats, waar pindaslingers, vetbollen, strooivoer en nog meer lekkers voor de vogels is opgehangen of gestrooid. Vanuit de kinderhoek kunnen de tuinvogels makkelijk worden bekeken en geteld. Ook zijn er kleurplaten, voedertips en vogelboekjes aanwezig.
Alle tellers zijn tussen 10.00- en 16.00 uur van harte welkom bij het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1, 3356 LS Papendrecht. Meer informatie is te vinden op www.nvwa.eu en www.tuinvogeltelling.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!