Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Open Stage

Open Stage

31 januari 2015
Van 19:30 uur tot en met 23:00 uur

Ben jij tussen de 13 en 25 jaar en heb jij een talent? (bijv: Dansen, zingen, trucs enz.). Geef je dan nu op voor  het open podium tijdens de open stage night in Jeugdcentrum Interval. Je kan je aanmelden via c.nandoe@papendrecht.nl
 
JC Interval organiseert in samenwerking met Turning Point op zaterdag 31 januari van 19:30 – 23:00 een open podium.  De open stage night  is een avond waarbij jonge talenten hun skillz kunnen laten zien aan het publiek  tijdens een open podium . Een aantal jongeren die zullen optreden zijn: Fransesco Daniel, Single Drop, Lois, Eefje en Nina, Yaro en als special guest zal rapper ADV zijn skillz laten zien.
 
Dus heb je zin in een avond vol talent kom dan 31 Januari langs. De entree is geheel gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Frank de Boer

Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a

770 81 65

f.dboer@papendrecht.nl www.intervalpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!