zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Beebies Night by KOP

Beebies Night by KOP

06 maart 2015
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Het is zo ver. De inschrijving voor de allereerste Mommy to bee Babies Night is geopend. Wees er snel bij, dit mag je niet missen als je een kindje verwacht.

Ben je zwanger, en heb je zin in een ontspannen avondje uit ? Kom dan naar de Beebies Night van KoP op 6 maart 2015. Voor wie ? Voor iedereen die zwanger is en een ontspannen avondje uit wil.

Vriendinnen, zussen, oma’s zijn ook welkom. Wat gaan we doen ? Vrijblijvend kun je deelnemen aan de volgende aktiviteiten :• Bellypaint• Dikke buik foto laten maken• Rompertje bewerken voor je baby• Zwangerschap gym demo Informatie en demonstraties• Ideeën voor een baby shower en kraamtijd

Denk aan: Versiering ideeën Taarten en hapjes Aktiviteiten Uitnodigingen• Kinderkleding• Tips voor het voorbereiden van een broertje of zusje• Kraamzorg• Echopraktijk• Verloskundige praktijk• Bijzondere kadootjes Dit alles onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. En als kers op de taart een verloting en een goed gevulde goodiebag voor de zwangere. Schrijf je in door een mail te sturen naar info@kop-papendrecht.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een inschrijfformulier. We willen het knus houden, dus er zijn een beperkt aantal plaatsen. Schrijf gauw in en zorg dat je er bij bent !

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!