zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Cursus Aanstekelijk Christen

Cursus Aanstekelijk Christen

12 maart 2015
Van donderdag 12 maart 2015 tot en met donderdag 21 mei 2015
Van 20:00 uur tot en met 21:30 uur

Hoe kun je als christen vrienden en bekenden op een natuurlijke, niet geforceerde manier vertellen over het Evangelie van Jezus Christus? Dat kunt u binnenkort leren op de cursus “Aanstekelijk Christen”, die vanaf donderdag 12 maart 2015 in De Schuilplaats in Papendrecht van start gaat. De cursus duurt in totaal zes avonden.

Anderen aansteken met je geloof in Jezus Christus – daar word je ontzettend blij van! Het is heerlijk als je meemaakt dat de vonk overslaat op de mensen om je heen. De cursus “Aanstekelijk Christen” wil ons hiervoor toerusten. Onder meer de volgende onderwerpen komen in de cursus aan bod:
• hoe kun je aanstekelijk zijn in je geloof?
• hoe kun je bouwen aan relaties?
• wat is jouw verhaal? (persoonlijk getuigenis)
• wat is Zijn verhaal? (het Evangelie)
• je kunt me nog meer vertellen! (geloofsverdediging)
• de leefwereld van de hedendaagse mens

Video
De cursus werd ontwikkeld door ds. Bill Hybels en Mark Mittelberg van de Willow Creek Church in Chicago, Amerika en is daar al vele jaren in gebruik. En niet zonder gevolg: deze gemeente groeit gestaag doordat zij buitenkerkelijken weet te interesseren voor het Evangelie van Jezus Christus. In Nederland wordt deze cursus momenteel verzorgd door medewerkers van St. Leadershipdynamics. “Aanstekelijk Christen” is een plezierig opgezette cursus met videofragmenten, opdrachten en workshops. Elke deelnemer krijgt een speciale werkmap èn het leesboek “Hoe word je een aanstekelijk christen?” van Ds. Bill Hybels.

Doe mee!
De cursus “Aanstekelijk Christen” wordt georganiseerd door en zal worden gehouden in het kerkgebouw van Evangelische Gemeente De Schuilplaats.
.
De datums van de cursusavonden in 2015 zijn 12 en 26 maart, 9 en 23 april, 7 en 21 mei.
Het is inloop vanaf 19.45 en om 20.00uur start de avond en is om 21.30uur afgelopen.
Deelname kost € 20, per persoon, inclusief het werkboek en het leesboek. U kunt zich in de maand februari opgeven bij Gerard van Wijk, telefoon 078-6152720 of mobiel 06-39115223 of per email. We zien uit naar uw reactie!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Evangelische Gemeente De Schuilplaats

Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50

615 99 73

gpvwijk@gmail.com www.ezgdeschuilplaats.nl
Deel dit bericht met je vrienden!