zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Frank and the Club in de Trap Af

Frank and the Club in de Trap Af

14 maart 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De papendrechtse band FrankandtheClub zal op zaterdag 14 maart a.s. optreden in de Trap Af (aan het Westeind in Papendrecht). Deze formatie is door Frank de Boer (zang/gitaar) in 2013 weer ‘op de rails’ gezet en treedt sindsdien weer met succes overal op. Het repertoire bestaat voor het grootste gedeelte uit songs uit de 70-ties die met overtuiging en veel passie gebracht worden door de heren.  Qua stijl laveert de band tussen bluesy rock,soul and funk afgewisseld met een balad. Verder vallen de 2 leadstemmen (van Rob Braams en Frank de Boer) op en heeft de band met gitarist Eric van der Burgh een topper in huis. Voor de steady basis zorgen Hans Visser (bas) en Ruben Gouman (drums/percussie).

Het concert begint om 22.00 uur (de deuren gaan om 20.00 uur open). De entree is gratis. Kijk voor meer info over FrankandtheClub op ;

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'

Westeind 76

info@cafedetrapaf.nl www.cafedetrapaf.nl
Deel dit bericht met je vrienden!