zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

De Markt zet haar deuren open tijdens Open Dag van de Zorg

De Markt zet haar deuren open tijdens Open Dag van de Zorg

21 maart 2015
Van 11:00 uur tot en met 14:00 uur

Woonzorgcentrum De Markt opent zaterdag 21 maart haar deuren tijdens de Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur welkom op deze Rivas-locatie aan de Markt 24. Zij krijgen deze dag de gelegenheid om het Rivas-pension en de (zorg)huurappartementen te bekijken. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met de diverse activiteiten die De Markt biedt.

Rivas-pension
Tijdens de open dag kunnen bezoekers de gemeubileerde Rivas-pensions van binnen bekijken en hier informatie over ontvangen. In het Rivas-pension kan men tijdelijk terecht, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of tijdens de vakantie van een mantelzorger.

Huurappartementen met zorg
Geïnteresseerden krijgen ook de mogelijkheid om de huurappartementen met zorg te bezoeken. ‘Verhuizen naar een woonzorgcentrum voor licht hulpbehoevende ouderen is niet langer vanzelfsprekend’, verduidelijkt Henk van Gemert, teamleider bij Rivas. ‘Met deze huurappartementen kan Rivas wonen met zorg voor deze groep blijven aanbieden. Men betaalt de huur voor het appartement zelf en waar nodig wordt de zorg, los van het wonen, geregeld. Dit kan geïndiceerde zorg zijn, vanuit de verzekering betaald, of niet-geïndiceerde zorg, door de bewoner zelf betaald.’

Thuiszorg en overige activiteiten
Ook voor vragen en meer informatie over bijvoorbeeld De Markt als wijkcentrum en thuiszorg kan iedereen terecht in De Markt. Zo is er een wijkverpleegkundige aanwezig om vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen bezoekers binnenlopen bij de Rivas Leef&-winkel. Hier zijn zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen te leen, te huur en te koop; voor ouderen, maar ook voor (aanstaande) ouders. De medewerkers geven graag meer informatie over de mogelijkheden en een persoonlijk advies.

 

Info

Organisator:

Adres:

Woonzorgcentrum de Markt

Woonzorgcentrum de Markt

Deel dit bericht met je vrienden!