zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Dagbesteding - Zorgboerderij de Molenhoeve

Dagbesteding - Zorgboerderij de Molenhoeve

26 maart 2015
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Op donderdag 26 maart is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Gerda van Beijnum te gast. Zij werkt als zorgboerin bij Zorgboerderij de Molenhoeve.

Aan de hand van een PowerPoint en interview bespreekt mevrouw van Beijnum als onderwerp “Dagbesteding bij zorgboerderij de Molenhoeve”.  Dagbesteding kan een zinvolle activiteit zijn voor mensen met dementie. Mevrouw van Beijnum zal iets vertellen over hoe iemand op een zorgboerderij terecht kan komen. Daarnaast zal zij iets vertellen over de transitie van het Zorgkantoor naar de WMO, wat de mogelijkheden zijn en hoe de dagbesteding er uit ziet.

Na haar inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van de Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI-Papendrecht), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: BWI-Papendrecht, tel. 6154741.

Info

Organisator:

Adres:

Rivas

De Waalburcht Kleine Waal 6

Deel dit bericht met je vrienden!