dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Gratis workshop Etiketten onder de loep

Gratis workshop Etiketten onder de loep

14 april 2015
Van 11:00 uur tot en met 12:30 uur

Gratis workshop Etiketten onder de loep bij Rivas Zorggroep in Papendrecht

Papendrecht, 2 april 2015 – Bewust kiezen voor gezonde voeding begint met voldoende kennis over ingrediënten. Tijdens de gratis workshop Etiketten onder de loep van Rivas Zorggroep leren deelnemers meer over de voedingsinformatie en ingrediënten die vermeld staan op etiketten van verschillende etenswaren. De workshop vindt plaats op dinsdag 14 april in Papendrecht

Van E-nummer tot vetgehalte
In de supermarkt hebben consumenten keuze uit veel producten. ‘De informatie op etiketten is soms moeilijk te begrijpen, vertelt Conny Dubbeldam, diëtist bij het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas en begeleider van de workshop. ‘Tijdens de workshop gaan we juist in op wat E-nummers zijn. En wat alle cijfers bij het suiker- of vetgehalte betekenen. Op basis daarvan kunnen mensen bewust kiezen voor een product.’

Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Informatie en aanmelden
De workshop Etiketten onder de loep vindt plaats op dinsdag 14 april van 11.00 tot 12.30 uur in Papendrecht. Deelname aan deze gratis workshop is alleen mogelijk na aanmelden via:
•    het aanmeldformulier op vodi@rivas.nl;
•    het secretariaat van het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas via telefoonnummer (0183) 64 43 40. Dit kan op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur;
•    e-mail: vodi@rivas.nl.
Voor de workshop Etiketten onder de loep werkt Rivas samen met de Dienst Gezondheid & Jeugd.

Info

Organisator:

Adres:

Rivas

Rivas

Deel dit bericht met je vrienden!