dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Gratis proefles Biodanza

Gratis proefles Biodanza

17 april 2015
Van 13:30 uur tot en met 11:15 uur

Biodanza betekent letterlijk “de dans van het leven”. Het helpt om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen, met een combinatie van muziek, ritme, beweging en emotie. In de dans ontdekt men de beste kanten van zichzelf en het leven. Het draait bij Biodanza niet om het leren van danspasjes of het maken van mooie bewegingen. Biodanza is een systeem voor menselijke integratie, gezondheid en persoonlijke groei.
Voor wie een keer kennis willen maken met Biodanza organiseert Volksuniversiteit Papendrecht op vrijdagmiddag 17 april van 13.30 uur tot 15.00 uur een gratis proefles. Indien u met deze les mee wilt doen  kunt u zich aanmelden via email.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!