dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Kids and Cars 2015 (door de Alblasserwaard)

Kids and Cars 2015 (door de Alblasserwaard)

18 april 2015


Kids and Cars na daverend succes van 2014 weer in de startblokken

Stichting Tafelronde 140 Papendrecht, een serviceclub met ondernemende mannen onder de 40 jaar, organiseert op zaterdag 18 april voor de tweede maal hèt evenement dat je niet wilt missen: Kids and Cars. Vele Ferrari’s, Porsche’s, Aston Martins, en andere heuse sportcars rijden net als in 2014 een route door de omgeving waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het minder hebben. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat de organisatie nastreeft. De rondrit gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht .

Informatie zaterdagprogramma
De voorbereidingen voor het programma op zaterdagmiddag 18 april en de tourrit door de regio zijn in volle gang. Informatie is reeds te vinden op de website, waar daags voor het evenement de definitieve route en tijden zijn te vinden. Net als vorig jaar zal de konvooi met sportcars vertrekken in Alblasserdam en eindigen in Papendrecht. Tussendoor worden er pitstops gemaakt in Molenwaard en Sliedrecht. Het publiek heeft weer gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van de schitterende sportcars.

Ondersteuning
Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk om één van de sportcars te sponsoren en het evenement daarmee financieel te ondersteunen en mogelijk te maken. Aanmeldingen hiervoor kunnen worden gedaan op http://www.kidsandcars.nl/sponsoring. Ook zoekt de organisatie nog mooie en exclusieve sportcars. Bent u in het bezit van een exclusieve (sport)auto en wilt u meerijden geef u dan op via de site.

Karten
In de avond op vrijdag 17 april a.s. organiseert Tafelronde 140 Papendrecht voor Stichting Het Vergeten Kind een Endurance kart toernooi. Een avondvullend programma welke in het teken staat van karting, competitie, Endurance en sensatie. Deze competitie start om 18.30 uur bij A15 Karting in Gorinchem. Gezellig eten en drinken in de tijd dat er gewacht wordt geven ook volop de mogelijkheid om te netwerken. Personen of bedrijven kunnen zich inschrijven voor een heat van 1 uur, met maximaal 4 personen, om uiteindelijk een plaats te bemachtigen in de finale.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van Kids and Cars 2015, Gerben van der Veen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Tafelronde 140

Papendrecht

078-7802377

info@kidsandcars.nl www.kidsandcars.nl
Deel dit bericht met je vrienden!