dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Koffiekoncert in de serie Rivas Aangenaam Goud

Koffiekoncert in de serie Rivas Aangenaam Goud

18 april 2015
Van 10:30 uur tot en met 11:15 uur

Rivas Aangenaam Goud, It’s All Music!
Zaterdag 18 april van 10:30 – 11:15 uur.
Zorgcentrum De Waalburcht, Kleine Waal 6 te Papendrecht
 
Twee jeugdige pianisten en twee jonge zangeressen, leerlingen van de lespraktijk voor piano en zang van Anneke den Breeker-Schijvens, verzorgen dit koffieconcert. Zij laten horen en zien dat muziek heel breed kan zijn. Johannes Hoogland en Laurens Zoeteman spelen op piano van J.S. Bach tot Boogie-Woogie (quatre mains) met de entertainer (rag) als slot accoord!

De beide zangeressen, Rosanne Mudde en Maureen Kraayeveld, laten verschillende zangstijlen horen. Maureen begont met een studie vocaliste uit “Vaccau” gevolgd door een popsong. Rosanne neemt het over met een klassiek gezongen “Stay with me til the morning” van W.A. Mozart en besluit met een moderne blues. Talent, wilskracht, interesse en een goede opleiding met de liefde voor muziek centraal. It’s all music!
Muzikanten die belangstelling hebben om in het volgende seizoen één van de koffieconcerten te verzorgen kunnen zich opgeven via onderstaande mail.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Rivas Aangenaam Goud

Zorgcentrum de Waalburcht

rivaskoffieconcerten@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!