dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Pauline Broekema komt naar Papendrecht

Pauline Broekema komt naar Papendrecht

22 april 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdag 22 april een lezing van Pauline Broekema. De schrijfster van het vorig jaar verschenen boek Het Boschhuis komt naar Bibliotheek Papendrecht om over dit boek en haar werk te vertellen.
Pauline Broekema werd in 1954 geboren in de stad Groningen. Ze groeide op in een huis vol boeken. Dagelijks werden ten minste vijf kranten gelezen. Een opvoeding in de traditie ‘onderzoekt alles en behoudt het goede’, legde de basis voor een brede belangstelling. “Ik wil nog steeds alles weten.”

Na het eindexamen havo ging Pauline Broekema de journalistiek in. Ze werkte bij Boom Pers, het Noordhollands Dagblad en Hier en Nu radio van de NCRV. Sinds 1984 is ze redacteur-verslaggever bij de NOS. Daarnaast schrijft ze. “Het schenkt me de extra verdieping waar ik naast mijn baan bij het Journaal behoefte aan heb.”

Pauline Broekema is getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in het Gooi.

De lezing van Pauline Broekema begint om 20.00 uur; de zaal is om 19.30 uur open. De kaartjes kosten 7,50 euro en zijn te verkrijgen bij Bibliotheek Papendrecht, Markt 2, 3351 AZ Papendrecht (tel. 078-6205500).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek AanZet

In de bibliotheek aan de Markt 2

615 00 17

www.bibliotheekzhzo.nl
Deel dit bericht met je vrienden!