woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Frank and the Club Live

Frank and the Club Live

27 april 2015
Van 13:00 uur tot en met 14:00 uur

Maandag 27 april (KONINGSDAG) speelt de band FRANKANDTHECLUB live in Papendrecht. In het kader van alle festiviteiten ter ere van de verjaardag van onze koning zijn er diverse podia met live-muziek in Papendrecht.

FrankandtheClub speelt tussen 13.00 en 14.00 uur op het podium Eilandstraat een set vol vintage songs. Ook bent U uiteraard van harte welkom. Papendrecht bruist die dag van de activiteiten voor jong en oud (allemaal gratis toegankelijk).

Kijk voor meer info over FrankandtheClub op ;
www.frankandtheclub.nl
www.facebook.com/frankandtheclub

Info

Organisator:

Adres:

FrankandtheClub

Podium Eilandstraat

Deel dit bericht met je vrienden!