Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor jaarlijkse rommelmarkt

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor jaarlijkse rommelmarkt

02 mei 2015


Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op de jaarlijkse rommelmarkt te koop aan. Bruikbare spullen voor de rommelmarkt kunnen op zaterdag 2 mei tussen 10.00 en 12.00 uur bij Excelsior worden afgegeven. Kleding (ook kinderkleding) die bij de wisseling van het seizoen overbodig blijkt te zijn geworden in uw kledingkast, is ook van harte welkom. Excelsior is gevestigd op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. (Ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht.)

De jaarlijkse rommelmarkt, die regionaal bekendheid geniet vanwege de gezelligheid en grote diversiteit aan koopwaar, zal plaatsvinden op 12 september as. van 10.00 tot 15.00 uur maar de eerstvolgende boekenmarkt is al op zaterdag 6 juni as, op genoemd adres, van 09.00 tot 14.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Excelsior Papendrecht

Excelsior Papendrecht

Deel dit bericht met je vrienden!