Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Cursus Bewust bevallen Rivas Zorggroep

Cursus Bewust bevallen Rivas Zorggroep

18 mei 2015
Van 20:30 uur tot en met 21:30 uur

Rivas Zorggroep gaat op maandag 18 mei 2015 in Papendrecht weer van start met de cursus Bewust bevallen. Aanstaande moeders die minimaal 23 weken zwanger zijn, kunnen hieraan deelnemen. Tijdens de cursus leren deelnemers meer over de veranderingen in hun lichaam tijdens de zwangerschap en krijgen ze handvatten om zich goed voor te bereiden op de bevalling.

Oefeningen
Een fysiotherapeut of oefentherapeut begeleidt de deelnemers tijdens de cursus Bewust bevallen. Deelnemers krijgen oefeningen voor de bekkenbodemspieren, maar ook voor ademhaling en ontspanning. Deze kunnen ze inzetten voor, tijdens en na de bevalling.
De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van één uur. Bij twee hiervan is er ook een rol voor de partner. Acht bijeenkomsten vinden voor en één bijeenkomst vindt na de bevalling plaats. Daarom is het belangrijk dat deelnemers ongeveer in dezelfde fase van de zwangerschap zitten.

Aanmelden en kosten
De eerste cursusbijeenkomst vindt plaats op maandag, 18 mei 2015 van 20.30 uur tot 21.30 uur bij Rivas Zorggroep aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. De daarop volgende lessen zullen om 19:30 uur starten.

De kosten voor deelname bedragen € 143,- per persoon. Rivas-pashouders of kraamzorgcliënten van Rivas ontvangen 10% korting. Deelnemers die een Voordeelpas én Kraamzorg van Rivas hebben, ontvangen 20% korting. Afhankelijk van de zorgverzekering wordt een gedeelte van deze kosten vergoed.

Info

Organisator:

Adres:

Rivas

Seringenstraat 16

Deel dit bericht met je vrienden!