Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Activiteiten rondom opening groengebieden

Activiteiten rondom opening groengebieden

20 mei 2015
Van 13:30 uur tot en met 16:00 uur

Met de afronding van de werkzaamheden aan de Tiendrand, Noordrand, Matenasche Scheidkade en het Land van Matena, is Papendrecht verrijkt met een stukje landschap dat de groen-blauwe kwaliteiten versterkt en ruimte biedt voor groene recreatie.

Daarom zijn er door de gemeente Papendrecht op woensdagmiddag 20 mei 2015 vanaf 13.30 uur verspreid over het gebied tal van activiteiten georganiseerd, zoals workshops van de Natuur- en Vogelwacht, een Natuurfotoworkshop voor kinderen en een activiteit van de scouting.

Ook zijn er demonstraties van een schaapherder en een valkenier en is er een show op het water met modelbouwboten. Ten slotte zijn er diverse informatiekramen waar u alles te weten kunt komen over het gebied en de flora en fauna.

U kunt al lopend genieten van het gebied, maar u kunt ook één van de twee elektrische pendeltreinen nemen die op vijf plekken dichtbij de
activiteiten stoppen.

Tussen de activiteiten door kunt u genieten van een kopje koffie of thee. De openingsbijeenkomst duurt tot circa 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Graag zien wij u als bewoner van de Oostpolder op 20 mei om met elkaar deze opening te vieren.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente

Oostpolder,

Deel dit bericht met je vrienden!