Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Feestelijk vijfjarig jubileum Bij Bosshardt

Feestelijk vijfjarig jubileum Bij Bosshardt

27 mei 2015
Van 12:30 uur tot en met 16:30 uur

Op woensdag 27 mei 2015 bestaat wijkcentrum Bij Bosshardt in Papendrecht 5 jaar. Om dit te vieren organisereert Bij Bosshardt van 12.30-16.30 uur een Jubileumfair in de Staringlaan 3.

Aan iedereen wordt gedacht; er is een rommelmarkt, leuke kinderactiviteiten, een podium met optredens en live muziek, diverse eet- en drinkgelegenheden maar bovenal: er is gelegenheid elkaar te ontmoeten.

De tweedehands kledingswinkel van Bij Bosshardt is open en u kunt een kijkje nemen in het buurtcentrum. Vele buurtbezoekers steken de handen uit de mouwen om zich in te zetten voor ‘hun’ Bij Bosshardt. De middag wordt om 16.00 uur afgesloten met een lawaaioptocht, waarbij de kinderen hun eigen muziekinstrumentje kunnen maken.

Vele lokale initiatieven treden op als sponsor in de aanloop naar de jubileumfair. Op deze manier wordt duidelijk hoe goed de samenwerking binnen Papendrecht is geregeld.

Met de opbrengst van de fair wordt een mooi doel gefinancierd; het geld zal worden ingezet in leuke uitstapjes met de eigen bezoekers en kinderen, en een aantal praktische materialen voor het buurtcentrum zoals nieuwe elektrische apparaten en opbergmateriaal.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!