Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Film: Mijn hoofd in jouw handen

Film: Mijn hoofd in jouw handen

28 mei 2015
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Op donderdag 28 mei wordt in het Alzheimer Café Papendrecht de film ‘Mijn hoofd in jouw handen’ gedraaid. Wat als je burn out geen burn out is, maar beginnende dementie? Hoe is het als je partner kort na jullie huwelijk de ziekte van Alzheimer krijgt? Wanneer raakt je geduld op als je honderd keer dezelfde vragen krijgt van de mensen die je begeleidt? Deze documentaire neemt de kijker mee in het leven van vier bijzondere mensen. Ieder is op zijn eigen manier betrokken bij beginnende dementie.

Na de film wordt hier tijdens een gesprek verder over gesproken. De eigen ervaringen en de ziekte van Alzheimer staan hierbij centraal. Ook kunnen onderling ervaringen uitgewisseld worden.

Na de film bent u in de gelegenheid om te reageren en vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van de Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI-Papendrecht), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: BWI-Papendrecht, tel. 6154741.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Dienstencentrum Gerbrandystraat 31

615 47 41

bwi@swopapendrecht.nl www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!