Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Magie op de Meent

Magie op de Meent

30 mei 2015
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Op zaterdag 30 mei 2015 staat winkelcentrum de Meent in het teken van Magie. Waan je die dag tussen 11.00 en 16.00 uur in de Magische Wereld van sprookjes en avonturen!

Diverse figuren uit bekende sprookjes bevolken deze middag het winkelcentrum met sprookjesachtige doe-activiteiten, waaraan de kinderen volop kunnen deelnemen, prijsjes kunnen winnen, ademloos zullen luisteren naar Sneeuwwit, die verhalen gaat vertellen, verbaasd zullen staan over de kindvriendelijke goocheltrucs en nog veel meer. Kortom: een grote variëteit aan activiteiten, waaraan ze nog lang zullen terugdenken. Ook de volwassenen kunnen volop genieten van een acrobatische Nar , die met zijn eenwielfiets grandioze capriolen uithaalt en hun schoenen laten poetsen door de sprookjesachtige schoenpoetser.

Kom naar de Meent en laat je betoveren!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Winkelcentrum de Meent

Winkelcentrum de Meent

www.winkelcentrumdemeent.nl
Deel dit bericht met je vrienden!