Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Jeugddienst met Gerald Troost

Jeugddienst met Gerald Troost

31 mei 2015
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

's Morgens, zondag 31 mei is er om 10.00 uur een jeugddienst waarin Gerald naast solo-optreden en samenzang ook zal spreken. Beide diensten zijn in het gebouw van de VBG Papendrecht, Poldermolen 7. De toegang is gratis (collecte voor de onkosten). We hopen jou te ontmoeten! Meer info op www.baptistenpapendrecht.nl, Facebook en Twitter (@vbg papendrecht).

Op zondag 31 mei om 17.00 uur zal er een spetterende praisedienst plaatsvinden onder leiding van Gerald en Nelinda Troost en de jongerenband van de Vrije Baptistengemeente Papendrecht. Hou je van zingen, wil je God eren, of meer over Hem te weten komen? Van jong tot oud is iedereen welkom. In de liederen zal een boodschap van hoop klinken. Gerald houdt samen met zijn vrouw Nelinda bijna wekelijks concerten en praise-avonden, waarin de centrale boodschap het goede nieuws van Jezus is.

 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptistengemeente Gemeente

Poldermolen 7

info@baptistenpapendrecht.nl www.baptistenpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!