zondag 20 juni 2021

Alles over Papendrecht

Koffie met een Oortje

Koffie met een Oortje

02 juli 2015
Van donderdag 02 juli 2015 tot en met donderdag 27 augustus 2015
Van 09:45 uur tot en met 11:45 uur

Bethlehemkerk organiseert in juli en augustus wekelijkse koffieochtenden.

Ook deze zomer organiseert de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wekelijks een inloopmorgen. Onder de naam Koffie met een oortje is iedereen die de zomer in Papendrecht doorbrengt welkom voor een gezellige en ontspannen ontmoeting.

Iedere woensdagochtend kunnen jong en oud tussen 9.45 en 11.45 uur binnenlopen. De gehele ochtend staat de koffie klaar voor iedereen die in deze stille zomermaanden anderen wil ontmoeten. Naast koffie en iets lekkers zijn er ook tijdschriften en spelletjes en er is ruimte voor een luisterend oor. De ontmoeting met elkaar staat centraal.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'

Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!