Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor rommelmarkt

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor rommelmarkt

07 november 2015
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op de jaarlijkse rommelmarkt te koop aan. Bruikbare spullen voor de boeken- en rommelmarkt kunnen op zaterdag 07 november tussen 10.00 en 12.00 uur bij Excelsior worden afgegeven. Kleding (ook kinderkleding) die nu de wisseling van het seizoen een feit is, overbodig lijkt te zijn in uw kledingkast, is ook van harte welkom. Excelsior is gevestigd op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. (Ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht.)

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.
 

Info

Organisator:

Adres:

Muziekvereniging Excelsior

Rembrandtlaan 206

Deel dit bericht met je vrienden!