Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

DJ Terugkomdag

DJ Terugkomdag

08 november 2015
Van 12:00 uur tot en met 18:00 uur

Dj's uit Papendrecht opgelet. Op zondag 8 november heeft Interval de DJ Terugkomdag georganiseerd. Deze dag is speciaal voor oud dj-cursisten maar ook voor ander Papendrechts dj-talent tussen de 12 en 23 jaar.

Tijdens deze dag kun je deelnemen aan een workshop maar ook is het mogelijk om vrij te draaien op een professionele set (Pioneer 2000 en de DJM 900). Daarnaast kunnen dj's met elkaar ervaringen en kennis uitwisselen en elkaars projecten checken. De dag is gratis toegankelijk.

Interesse? Meld je aan voor 29 oktober bij Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Jeugdcentrum Interval

De Lange Tiendweg 8a

770 81 65

www.intervalpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!