Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Etiketten onder de loep

Workshop Etiketten onder de loep

10 november 2015
Van 11:00 uur tot en met 12:30 uur

Temidden van de overvloed aan voedsel in onze welvaartsmaatschappij is het wel eens moeilijk om een verstandige keuze te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze u leveren aan energie en voedingsstoffen.

Etiketten van voedingsmiddelen bevatten veel informatie. Maar het is vaak moeilijk te begrijpen. Wat betekenen die E-nummers? En waar moet u op letten bij het suiker- of vetgehalte? Dit alles komt aan bod tijdens de workshop Etiketten onder de loep.

Deelname is geheel gratis. Opgeven kan via de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rivas

De Zorgmolen, Poldermolen 2

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!